Ivan Jurić: Moram se sastati s predsjednikom kako bih shvatio što trebamo učiniti

Srijeda, 12. svibnja 2021. 16:16 Napisao/la  SC
Ivan Jurić, trener Verone
Ivan Jurić, trener Verone

Ivan Jurić sve više podiže glas kako se sezona približava kraju, trener Verone više ne krije da nije zadovoljan sportskom politikom kluba.

Verona je ušla u seriju slabijih rezultata:

- Moram se sastati s predsjednikom kako bih shvatio što trebamo učiniti i koji su programi za budućnost. Zadnji put smo razgovarali o svemu, osim o planovima za budućnost. Nisam ja taj koji mora govoriti. Mogu dati prijedloge, ali oni su ti koji moraju govoriti o tome. Prvu sezonu rekli su mi da ne možemo kupiti nikoga osim Rrahmanija, važno je biti transparentan i iskren. Mislio sam da smo teškim radom mogli doći do Europe. Moj san je dovesti Veronu u Europu, kaže Jurić.

Velik broj igrača Verone doveden je na posudbu, većina se vraća u matične klubove na kraju sezone, jedan od stožernih igrača, Federico Dimarco, vraća u Inter.

- Gubim san ako imam osjećaj da radim za druge klubove. Dimarco nikad nije igrao u Interu, radili smo na njemu i bilo bi mi žao ako ga izgubimo gotovo ni za što, kaže Jurić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.