Ivan Jurić: Bila je to sjajna utakmica od prve do zadnje minute

Ponedjeljak, 10. siječnja 2022. 21:56 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Torino je potpuno nadigrao Fiorentinu, Josip Brekalo s dvama pogocima bio je najbolji igrač utakmice, velike zasluge pripadaju Brazilcu Gleisonu Bremeru koji je potpuno neutralizirao najboljega strijelca lige Dušana Vlahovića:

- Bremer je postao stožerni igrač, vidjeti toliku razliku u napretku poslije pet mjeseci rada zaista je vrlo ugodno, kazao je trener Torina Ivan Jurić.

Torino je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone unatoč izostanku nekoliko igrača:

- Bila je to sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Fiorentina me ove sezone stvarno impresionirala, ima jake igrače, što samo pokazuje koliko su moji momci bili sjajni. U posljednje vrijeme vidio sam poboljšanja, situacije na treninzima ponavljaju se u situacijama u utakmici, podigli smo razinu kvalitete, protok lopte je bolji nego prije. Da biste postigli gol, morate pokazati tehniku, potezi naše momčadi danas su bili sjajni, naglasio je Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.