Inter praktično ispao iz utrke, žestoka svađa Romelua Lukakua i Nicolla Barelle

Utorak, 14. veljače 2023. 13:11 Napisao/la  SC
Romelu Lukaku izgubio živce
Romelu Lukaku izgubio živce

Nakon utakmice Sampdorije i Intera (0:0) talijanski mediji najviše se bave žestokom svađom Romelua Lukakua i Nicola Barelle, napadač Intera psovao je suigrača, rekao mu je da prestane mahati rukama...

- Ovakve stvari se događaju na terenu iako se ne bi trebale događati i ne volim ih vidjeti. Njih dvojica sjedili su zajedno tijekom stanke, veliki su prijatelji, kazao je trener Simone Inzaghi.

Inter ne igra dobro, Marcelo Brozović ušao je u nastavku utakmice, očekivalo se da će hrvatski reprezentativac biti u početnoj postavi:

- Nemojmo zaboraviti da je Brozović izvan terena četiri mjeseca i treba mu vremena da uđe u formu, kaže Inzaghi.

- Naravno da smo razočarani, jer smo htjeli pobijediti, nismo podcijenili Sampdoriju, trebali smo pobijediti s obzirom na sve prilike koje smo stvorili. Stalno govorim da se trebamo fokusirati samo na sebe. Sampdoria je zatvorila sve prostore, ali mi smo trebali bolje odraditi završni pas, govori Inzaghi.

Inter je praktično ispao iz utrke za Scudetto, Napoli ima čak 15 bodova prednosti.

Inzaghi nije ni približno uspješan kao Antonio Conte.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.