Inter ponudio Ivanu Perišiću novi ugovor i plaću od pet milijuna eura

Ponedjeljak, 26. lipnja 2017. 14:21 Napisao/la  SC

Čelnici Intera pripremili su novi ugovor do 2021. godine i plaću od blizu pet milijuna eura, čime bi Perišić postao drugi najplaćeniji igrač u klubu, odmah iza kapetana Icardija.

Trakavica oko transfera Ivana Perišića ne jenjava.

Inter je tvrdoglav, treba mu novac i spreman je pustiti Perišića kojeg želi Manchester United.

Međutim, Jose Mourinho daje 45 milijuna eura, a Talijani traže pet milijuna eura više. S njihove strane popuštanja nema.

Kako bi pokazali crvenim vragovima da su itekako ozbiljni, Perišiću su ponudili bolji ugovor, piše Corriere dello Sport.

Menadžer Ivana Perišića, Tonči Martić, je bio na pregovorima u Milanu, a čelnici kluba su za njegovog klijenta pripremili ugovor do 2021. godine i plaću od blizu pet milijuna eura (sada ima tri milijuna), čime bi Perišić postao drugi najplaćeniji igrač u klubu, odmah iza kapetana Icardija.

Perišić će vjerojatno o toj ponudi dobro razmisliti, a Inter bi ovime mogao biti u win-win situaciji.

Ako pristane, zadržat će ponajboljeg igrača, a ako ipak odbije uspjet će natjerati United na ponudu koji traže, 50 milijuna eura.

Dakle, pristaju samo na sve ili ništa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.