Serie A: Josip Brekalo igrao u porazu kao da želi što prije u Dinamo

Subota, 06. siječnja 2024. 14:41 Napisao/la  SC
Josip Brekalo
Josip Brekalo

Martin Erlić standardno je igrao za Sassulo u pobjedi protiv Fiorentine.

Stvorila je Fiorentina pritisak u drugom dijelu utakmice, imala je prilika za izjednačenje, najbolju nije iskoristio Bonaventura kojemu je u 64. minuti vratar Consigli obranio kazneni udarac.

Josip Brekalo igrao je za Fiorentinu kao da što prije želi u Dinamo, od 74. minute zamijenio ga je Parisi.

Inter je pobijedio Veronu u rijetko viđenoj dramatičnoj završnici utakmice odigrane na San Siru!

Redom, nakon što je Henry izjednačio u 74. minuti, Inter je počeo riskirati, trener Inzaghi uveo je u igru sve napadače (Arnautović, Sanchez..), počela je domaća momčad stvarati pritisak koji je rezultirao pogotkom u 93. minuti.

Vratar Montipo kratko je odbio loptu, natrčao je Frattesi, gurnuo je iz blizine loptu u praznu mrežu i dignuo navijače Intera na noge.

U 97. minuti Barella i Sanchez sami su od središta igrališta trčali prema praznim vratima Verone, vratar Montipo je nakon prekida ostao u kaznenom prostoru domaćina.

Barella je zakomplicirao, kada je mogao loptu gurnuti u praznu mrežu, pokušao je neuspješno asistirati Sanchezu...

Navijači Intera nisu još došli k sebi od šokanto propuštene šanse, kada se oglasio VAR!

Da je Inter postignuo pogodak, isti bi bio poništen nakon što je VAR sa zadrškom otkrio prekršaj Darmiana u kaznenom prostoru nakon prekida u 96. minuti, sudac je nakon pregleda snimke pokazao na bijelu točku.

Francuz Henry  je u 100. minuti udarcem s bijele točke pogodio vratnicu, Inter je pobijedio Veronu i povećao prednost pred Juventusom koji u nedjelju gostuje kod Salernitane.

Malo je nedostajalo da Juventus stekne priliku izjednačiti se na vrhu ljestvice s Interom u nedjelju.

Utakmice 19. kola: Inter - Verona 2:1 (L. Martinez 13, Frattesi 90+3/Henry 74), Frosinone - Monza 2:3 (Harroui 56, Soule 76-11m/Dany Mota 18, Carboni 45, Soule 55-ag), Lecce - Cagliari 1:1 (Gendrey 31/Oristanio 68), Sassuolo - Fiorentina 1:0 (Pinamonti 9)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.