Inter na hrvatski pogon, Ivan Perišić dolazi iz Wolfsburga za 18 mil. eura

Utorak, 28. srpnja 2015. 19:46 Napisao/la  SC

Roberto Mancini stvara moćni Inter u kojemu bi Ivan Perišić i Stevan Jovetić trebali preuzeti ključne uloge.

Ivan Perišić uskoro postaje novi igrač Intera! Nakon višemjesečnih pregovora, prema pisanju stranih medija hrvatski reprezentativac, Wolfsburg i Inter dogovorili su uvjete transfera teškog 18 mil. eura.

Perišić je prošle sezone bio jedan od stožernih igrača njemačkog doprvaka i pobjednika kupa. Prema svemu sudeći Perišiću se neće ostvariti želja da s Wolfsburgom igra Ligu prvaka, a Inter ove sezone uopće ne igra u Europi.

Roberto Mancini stvara moćni Inter u kojemu bi Perišić i Stevan Jovetić, koji je došao iz Manchester Cityja, trebali preuzeti ključne uloge. Koliko će se dolazak novi igrača odraziti na statuse Matea Kovačića i Marcela Brozovića ostaje upitno. Za sada su obojica u prvom planu, pa se lako može dogoditi da Inter iduće godine igra na hrvatski pogon.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.