Igrači Milana morali su se suočiti s nezadovoljnim navijačima

Nedjelja, 14. svibnja 2023. 09:47 Napisao/la  SC
Neugodni razgovori
Neugodni razgovori

Igrači Milana nakon poraza od Spezije morali su se suočiti s nezadovoljnim navijačima!

Milan igra sve slabije kako se sezona približava kraju, Inter je potpuno nadigrao Milan u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, u prvenstvu momčad Stefana Piolija gubi korak s momčadima koje se bore za plasman u Ligu prvaka, a igra nije obećavajuća.

Sve može promijeniti uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka protiv Intera:

- Pred nama je utakmica u kojoj možemo ispisati povijest. Moramo vjerovati da možemo pobijediti Inter ako igramo naš nogomet u smislu koncentracije, energije i kvalitete koju imamo. Zadnje dvije utakmice nisu pokazatelj, možemo igrati puno bolje. Normalno je da nam je ta utakmica Lige prvaka cijelo vrijeme u glavi i normalno je da smo razočarani nakon prve, ali znali smo da je danas bilo važno pobijediti. Ova utakmica danas komplicira budućnost u ligi. Moramo biti odlični u utorak. Još uvijek ima načina da ovo bude pozitivna sezona. Moramo vjerovati da ćemo dobiti Inter, kaže Pioli.

Navijači gube strpljenje, nakon poraza od Spezije bilo je povišenih tonova koji ne pomažu igračima bez samopouzdanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.