Seria A: Josip Brekalo strijelac u pobjedi, Igor Tudor nastavio pozitivnu seriju

Ponedjeljak, 22. studenog 2021. 21:31 Napisao/la  SC

Tudor  ostvario pet pobjeda i četiri remija, doživio je samo jedan poraz, Verona na dva boda od Juventusa, Fiorentine i Lazija

Seria A: Josip Brekalo strijelac u pobjedi, Igor Tudor nastavio pozitivnu seriju

Josip Brekalo postigao je prvi pogodak u pobjedi Torina protiv Udinesea, momčad Ivana Jurića ostvarila je petu pobjedu ove sezone.

Brekalo je igrao do 82. minute, kada je ušao Marko Pjaca.

Torino nakon 13 kola ima 17 bodova, osvaja bodove otprilike na tragu očekivanoga.

Igor Tudor oporavio se od korone tijekom stanke zbog nastupa reprezentacija i nastavio pozitivnu seriju rezultata na klupi Verone.

Verona je ostvarila pobjedu protiv Empolija pogotkom u 91. minuti, nakon 13 kola nalazi se na 9. mjestu s 19 bodova, nadomak zone borbe za europske plasmane koje će ostvariti prvih šest klubova.

Među njima samo dva boda više od Verone imaju Juventus, Fiorentina i Lazio.

Boško Šutalo ušao je u igru u 95. minuti, Ivor Pandur sjedio je na klupi, Nikola Kalinić nije bio u rosteru zbog kartona.

Trener Eusebio Di Francesco dobio je otkaz nakon tri poraza na početku sezone (Sassuolo, Inter, Bologna), Tudor je preuzeo momčad i ostvario pet pobjeda, četiri remija, doživio je samo jedan poraz.

Utakmice 13. kola: Verona - Empoli 2:1 (Barak 49, Tameze 90+1/Romagnoli 67), Torino - Udinese 2:1 (Brekalo 8, Bremer 48/Forestieri 77)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.