Igor Tudor: Mislim da je prošle godine situacija bila teža, imali smo manje vremena

Četvrtak, 21. ožujka 2019. 15:12 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor

 

Igor Tudor novi je trener Udinesea, koji je u srijedu smijenio Davidea Nicolea.

- Učinit ću sve da ne iznevjerim čelnike i navijače, prema mojem iskustvu dobro može biti jedino ako svi zajedno radimo na tome. Situacija nije laka, ali ovaj trenutak moramo shvatiti kao izazov i uvijek davati sto posto. Želim govoriti o činjenicama, svi se moraju podrediti momčadi i dati maksimum, jedino se tako možemo spasiti. Svaki trener unosi svoje ideje i mentalitet u momčad. U ovom poslu stalno morate učiti, ali morate brzo učiti. Ne volim igru s puno rizika, volim snažnu, kompaktnu, agresivnu i posvećenu momčad. Ne znam koliko će nam bodova trebati da bismo ostali u ligi, u ovom trenutku to me ne zanima. Želim da moja momčad igra s jasnim stavom, samo tako možemo ostvariti ciljeve, kazao je Tudor koji je prošle sezone spasio Udinese u zadnjem kolu:

- Mislim da je prošle godine situacija bila teža, imali smo manje vremena, momčad je tada izgubila 11 utakmica zaredom. Sada imam nešto više vremena, ali se ništa bitno za mene nije promijenilo, od prvoga dana počinjemo raditi maksimalno, rekao je Tudor na predstavljanju.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.