×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Igor Budan: Milan je strašan, ali probat ćemo ga srušiti

Petak, 02. ožujka 2012. 17:34 Napisao/la 

Riječki napadač u dresu Palerma zabio je ove sezone šest golova. U subotu njegova momčad dočekuje Milan, a Budan vjeruje u povoljne vijesti za Palermo.

Igor Budan je opet "faca" u Palermu. Šest pogodaka ove sezone, uz Fabrizija Miccolija, slažu sve svi, riječki je napadač ključna figura sicilijanske momčadi. Subota nosi "zapaljivi materijal" prema Palermu, u goste im stiže Milan. Vodeća, i prema mnogima, najjača momčad Serie A.

- Milan je strašan, strašan! Odlična momčad. Jedna od rijetkih kojoj je svejedno igraju li doma ili vani. Sjajno su posloženi, ali ako moram nekoga istaknuti onda je to svakako Zlatan Ibrahimović. Čudesan igrač. - izjavio je Budan za službenu stranicu Palerma. Naravno, puno toga će ovisiti i o njegovoj inspiraciji.

- Osjećam se dobro, motiviran sam kao nikada do sada. Osobni cilj? Ne želim razmišljati o tome, puno sam propatio zbog ozljeda i sada gledam samo prvu sljedeću utakmicu. Ova je posebna, jer nam stiže momčad koja je vjerojatno najveći kandidat, uz Juventus, za naslov prvaka Italije. Ali, mi ćemo pokušati sve da ih srušimo. Možemo li? Možemo, kod kuće smo daleko bolji i jači. Vidjet ćemo, nadam se velikoj utakmici, zaključio je Budan.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.