IGLI TARE Vlada ne bi trebala donositi odluke o nogometu, to nije njezin posao

Ponedjeljak, 04. svibnja 2020. 10:25 Napisao/la  SC
Igli Tare
Igli Tare

Igli Tare jedan je od najcjenjenijih sportskih direktora u Italiji, čelnika Lazija složio je momčad koja se ove sezone bori za titulu prvaka protiv Juventusa:

- Čuo sam da bi ove sedmice mogli prekinuti ligu. No, to nije polje u kojem vlada treba donositi odluke. FIFA i UEFA su jasno poručili da se prvenstva moraju nastaviti. Možemo nastaviti i u junu ako treba i igrati možda do septembra ako treba. Svi klubovi žele da se sezona nastavi i vlasti to moraju poštovati. Bili smo prvi klub koji je prekinuo aktivnosti zbog pandemije i niko od igrača nije napuštao Rim. Svi su poštovali pravila i ne znam zašto nas tretiraju tako. Radovali smo se jer su igrači dobili jučer dozvou da treniraju i svi jedva čekamo da se sezona stavi, rekao je Tare.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.