IGLI TARE Imao sam ponudu Milana, ali Lazio ima posebno mjestu u mom srcu

Utorak, 02. lipnja 2020. 20:55 Napisao/la  SC
Igli Tare
Igli Tare

Igli Tare potvrdio je kontakte s Milanom:

- Nikada nisam krio da sam kao dijete bio navijač Milana, bio sam zaljubljen u Marca van Bastena, Ruuda Gullita, Francka Rijkaarda i trenera Arriga Sacchija. Imao sam ponudu Milana prošle godine, kao što svi već znaju. Međutim, kada je došao trenutak odluke, Lazio je Lazio! U mom srcu Lazio ima posebno mjesto. Mogu reći da moja veza s ovim klubom nadizali profesionalne veze. To je poput stvorenja kojega ste njegovali tijekom godina, a kada pogledate plodove tog rada, veza postaje još jača, kaže Tare.

Igli Tare jedan je od najuspješnijih sportskih direktora u talijanskom nogometu, albanski internacionalac igračku karijeru završio je u Laziju kojega je ove sezone doveo do vrha talijanskog nogometa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.