×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Ibrahimović: "Vratio sam se, opet sam sretan, uživam u nogometu"

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 08:18 Napisao/la 

Švedski napadač odigrao je briljantnu utakmicu u Palermu, zabivši tri gola. Priznao je kako opet uživa u nogometu.

Kad je ovakav, onda je moćan do boli. Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, opet "voli nogomet". Iako je ne tako davno izjavio "pomalo sam zasićen i ne uživam više kao prije", strast se vratila. Što se dogodilo? Vjerojatno je nakon tri utakmice suspenzije, zbog šamara Aronici iz Napolija, Zlatan odlučio pokazati da još nije za "rezalište". Da nije samo tip koji radi probleme. Serija vrhunskih izdanja zaključena je, za sada, savršenim danom u Palermu. Tri pogotka Ibre, za samo trinaest minuta.

Ibra se nakon susreta prisjetio prvog "hat-tricka" u Italiji. Davnog 17. travnja 2005. zabio je tri gola za Juve, protiv Leccea, u pobjedi 5:2. Ipak, ovo je, priznat će, daleko važnija "tripletta".

- Apsolutno. Vratio sam se! Da, istina, opet uživam u nogometu, sretan sam, igram u velikoj momčadi, velikom klubu... Nije ovo nikakva poruka nikome, jedostavno, još uvijek obožavam nogomet. Važan je Milan, momčad je sjajna, igramo odlično, mislim da smo zaslužili i ona tri boda protiv Juventusa, ali što je tu je, rekao je Ibra.

Juve je kiksao protiv Chieva (1:1), dodatno podebljavši optimizam "rossonera".

- Pustimo sad to. Ima još jako puno utakmica do kraja prvenstva. Iako, činjenica je da izgledamo odlično, igramo, mislim, najbolji nogomet u Italiji ovog trenutka. Želimo dalje i u Ligi prvaka, nadam se da ćemo izbaciti Arsenal. Lijepi su ovo dani za sve nas u Milanu, zaključio je Ibrahimović.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.