Ibrahimoviću prijete strože sankcije zbog vrijeđanja Lukakua na rasnoj osnovi?

Utorak, 26. siječnja 2021. 23:27 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Prema pisanju Tuttomercatoweba Zlatan Ibrahimović vrijeđao je Romela Lukakua na rasnoj osnovi, zbog čega bi švedski napadač naknadno mogao biti i strože sankcioniran.

Romelu Lukaku izgubio je kontrolu nakon što mu je Zlatan Ibrahimović navodno rekao „Idi radi svoja voodo sranja, ti mali magarče“.

Lukaku se Ibrahimoviću unio u lice i uzvratio riječima: „J..... se ti i tvoja supruga, želiš li pričati o mojoj majci?“.

Nogometaši Intera priskočili su i odvukli bijesnog Lukakua, kojega je Ibrahimović nastavio provocirati na identičan način i nakon što su ih razdvojili.

Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku svojedobno su bili suigrači u Manchester Unitedu, a njihov sukob očito traje već neko duže vrijeme.

Naime, u veljači prošle godine kada je Inter svladao Milan 4:2, Lukaku se oglasio na svom Twitter profilu s porukom: "Novi kralj je u gradu!".

Nogometaši Intera svladali su Milan 2:1 i izborili plasman u polufinale Kupa Italije, gdje čekaju pobjednika dvoboja Juventus - Spal.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.