Hrvoje Milić napustio Fiorentinu i preselio u grčki Olympiakos

Subota, 22. srpnja 2017. 12:43 Napisao/la  SC

Hrvoje Milić će se naći na popisu igrača Olympiakosa za treće pretkolo Lige prvaka i okršaj s Partizanom.

Hrvoje Milić mijenja nogometno odredište. Nakon sezone provedene u talijanskoj Serie A, u redovima Fiorentine, lijevi bek odlazi u Grčku, u Olympiakos.

Potvrdila je to i Fiorentina u službenoj objavi u kojoj stoji:

- Fiorentina želi objaviti kako je naš igrač Hrvoje Milić napustio pripremni trening kamp u Moeni kako bi otputovao u Grčku gdje će odraditi potrebne liječničke preglede nakon čega će potpisati ugovor s Olympiakosom, klubom koji nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Milić je odigrao 19 utakmica prošle sezone (9 pobjeda, 5 remija, 5 poraza) i ubilježio četiri asistencije, stoji u priopćenju.

Fiorentina bi trebala dobiti milijun i pol eura, a Milić će se naći na popisu igrača Olympiakosa za treće pretkolo Lige prvaka i okršaj s Partizanom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.