Hakan Calhanoglu: Pioli je jedini koji me je stvarno želio u Milanu

Četvrtak, 15. srpnja 2021. 12:28 Napisao/la  SC
Hakan Calhanoglu
Hakan Calhanoglu

Hakan Calhanoglu razočarao je navijače Milana kada je otišao u Inter, jedna od najboljih igrača Milana ovako je objasnio zašto je odlučio otiću redove gradskog rivala:

- Normalno je da su navijači razočarani, ali ja nisam prvi i neću biti posljednji igrač koji je učinio slično, mnogi igrači prije mene prelazili iz Milana u Inter ili obrnuto. Morao sam misliti na svoju budućnost uz dužno poštovanje prema Milanu. Puno sam učinio za Milan tijekom četiri godine, poštovao sam svih, ali otvaram novo poglavlje karijere u Interu i tom se veselim. Pioli je jedini koji me je stvarno želio u Milanu. Razgovarao sam s njim puno puta, on je poštovao moju odluku i poželio mi sve najbolje, kaže Calhanoglu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.