GIORGIO CHIELLINI Balotelli je negativna osoba, Melo je najgori od najgorih

Subota, 09. svibnja 2020. 15:29 Napisao/la  SC
Balotelli i Chiellini
Balotelli i Chiellini

Giorgio Chiellini našao se u centru pažnje talijanske javnosti zbog svoje autobiografije koja će se uskoro početi prodavati.

Tijekom promocije knjige Chiellini je u medijima najavio neke intrigantnije dijelove knjige, nije se baš suzdržavao kada je govorio o Mariju Balotelliju i Felipeu Melu.

Izjavio je da su oni najgore osobe koje poznaje, te da mu je drago da mu više nisu suigrači.

- Dvojica igrača su me baš razočarala i sve sam to napisao u autobiografiji. Balotelli je negativna osoba i nema poštovanja prema suigračima. Sjećam se tokom Kupa Konfederacija u Brazilu 2013. godine nije uopće bio zainteresovan za igru ili bilo šta, tada je baš zaslužio šamar. Neki misle da je on bio među pet najboljih napadača na svijetu, ali ja ga ne bih svrstao ni među najboljih 20. Ipak, i pored njega je postojao još neko gori, a to je Filipe Melo. On je zaista najgori od najgorih. Ne podnosim ljude koji nemaju poštovanje prema drugima i uvijek traže neku svađu i tučnjavu. Tada sam direktoru kluba rekao da je on trula jabuka i loš čovjek, rekao je Chiellini.

Balotelli je brzo reagirao:

- Bar sam iskren i hrabar da sve kažem u lice ljudima što mislim. Imao si mnogo prilika da mi se obratiš od 2013. godine i postupiš kao čovjek, ali to nisi uradio. Ako ovo znači biti šampion, onda mi je draže da to ne budem. Nikada nisam pokazao nedostatak poštovanja prema dresu Azzurra, poručio je Balotelli na Instagramu.

Ni Mello nije dugo oklijevao:

- Kada sam bio u Torinu, nikada nikome nisam iskazivao nepoštovanje niti sam, kao što on kaže, tražio tučnjavu ili svađu. Nemam ništa protiv njega i niti protiv bilo koga drugog. Previše je loše govoriti o drugima u knjizi. Možda je 'ovaj defanzivac' još ljut na mene, jer otišao u Galatasaray s kojim sam ga izbacio iz Lige prvaka. Možda sada sve ovo govori zbog toga što je tada Inter sve osvojio, a ja sam Interista ili jednostavno zato što smo mi, Brazilci, pobijedili Italiju s 3:0 2009. godine. Sve u svemu, ovdje se zaustavljam, ne bih više ništa dodavao, napisao je Melo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.