NOVI VLASNIK

Američki fond kupio Genou

Četvrtak, 23. rujna 2021. 16:09 Napisao/la  SC

Još jedan talijanski klub u američkom vlasništvu

Juan Arciniegas, Josh Wander i Andres Blazquez, novi vlasnici Genoe
Juan Arciniegas, Josh Wander i Andres Blazquez, novi vlasnici Genoe

Investicijski fond 777 Partners iz Miamija kupio je 99,9 posto Genoe, koja je postala još jedan talijanski kub u američkom vlasništvu.

Dosadašnji vlasnik, Enrico Preziosi, ostao je u upravnom odboru, izvršni direktor Alessandro Zarboni nastavlja upravljati klubom.

Osnivač 777 Partnersa, Josh Wander, naglasio je da su novi vlasnici svjesni odgovornosti koju preuzimaju, kada su postali vlasnici kluba osnovanog 1893. godine.

- Velika nam je čast što smo postali dio kluba s poviješću, naslijeđem i tradicijom poput Genove. Shvaćamo i poštujemo odgovornost koju baštinimo, želimo očuvati i zaštititi ponosnu baštinu Rossoblua nastojeći da klub zauzme štp je moguće višu poziciju u Seriji A, kazao je Wander.

Amerikanci su vlasnički paket Genoe platili 150 mil. eura!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.