×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Genoa do vrijednog boda protiv Parme u 96. minuti!

Subota, 25. veljače 2012. 19:48 Napisao/la 

U prvom susretu 25. kola Serie A  Genoa i Parma odigrali su 2:2. Gosti su vodili 2:0, ali se domaćin uspio dokopati jednog boda.

Nova, šokantna utakmica u Genoi, ali tamo je to već postalo pravilo. Iako, do sada je Genoa, uglavnom, dopuštala da se njezini protivnici vraćaju nakon uvjerljivog deficita, ovog puta su se oni vratili nakon 0:2 protiv Parme. I to u - 96. minuti!Gosti su poveli već u 6. minuti, kada je Gobbi sjajno pucao s ruba kaznenog prostora, a lopta se od vratnice odbila u mrežu nemoćnog Freya.

Na 2:0 povisio je Floccari u 53., nakon savršene kontre gostiju. Biabany je dodao za Giovinca, koji je iskosa s desne strane žestoko opalio po lopti, Frey je odbio u stativu, a Floccari "odbijanac" poslao u mrežu. Smanji je Rodrigo Palacio 12 minuta prije kraja susreta, kada mu je Mirante, vratar Parme, obranio udarac s bijele točke, ali je Argentinac odbijenu loptu ipak uspio spakirati u mrežu. I onda, sudačka nadoknada od čak sedam minuta. Iskoristio je to domaćin, konkretno, opet Palacio, koji je perfidno, u stilu Pippa Inzagija, izbjegao zaleđe i pogodio sa 14 metara vratnicu, od koje se lopta zabila u mrežu.

U 20 sati i 45 minuta, igra se veliki derbi na San Siru. Sastaju se Milan i Juventus.

SERIE A, 25. KOLO: Genoa - Parma 2:2 (0:1 Gobbi 6', 0:2 Floccari 53', 1:2 palacio 78', 2:2 Palacio 90'+6)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.