Gennaro Gattuso: U nogometu ne postoji sudbina, postoje samo pogreške

Petak, 19. veljače 2021. 13:40 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Nogometaši Napolija poraženi su od Granade u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, Gennaro Gattuso u Španjolsku je išao sa samo 12 provotimaca, a protiv Granade je ostao bez još jednog.

Uoči utakmica protiv Juventusa i Atalante i europskog uzvrata Gattuso je ostao i bez Mattea Politana.

- Kakva je svrha igrati utakmicu i izboriti plasman u idući krug, ako nemamo igrača koji će tada moći igrati. Sve što nam je prostalo je prebrojati tko nam je ostao i vidjeti što možemo učiniti.  Trenutačno nam nedostaje 11 igrača, Politano je dobio udarac u rebra i ima problema s disanjem. No, ne možemo sjediti i plakati, sada treba pronaći rješenje. U nogometu ne postoji sudbina, postoje samo pogrešk. Pogriješili smo kada smo primali golove i sada plaćamo tu cijenu, rekao je Gattuso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.