Gennaro Gattuso: Nekim igračima treba podrška, dok druge treba ošamariti!

Petak, 22. prosinca 2017. 21:45 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso Foto: Lario Tus

Gennaro Gattuso na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Atalante ponovo je podignuo tenzije u medijima, trener Milana u svom je stilu objasnio svoje viđenje stanja u momčadi:

- Problem ove momčadi nije način na koji rade, već karakter. Treba nam otrova u igri, više želje i muda. Naporno smo radili ovih par dana. Stariji igrači imaju puno iskustva i pomažu drugima kada rade greške u postavljanju na terenu. Ova momčad nestane s terena čim nas protivnik stisne. Sve je jasno na snimkama, jednostavno se pogubimo. Naši bekovi sinkronizirano izlaze visoko i svaki put nam je panika kada dođe do kontre, stvarno smo kao budale koje nikako da nauče Svaki put kada nas protivnik napadne djelujemo kao da ćemo primiti pogodak. Samo nas treba rastegnuti po terenu i sve naše slabosti izlaze na vidjelo. To moramo odmah popraviti, inače riskiramo novo poniženje. Mi ne djelujemo kao momčad i tu je glavni problem. Igrači su prilično različiti što se tiče karaktera i potrebno je sve njih uskladiti. Nekima treba podrška, dok druge treba ošamariti, kazao je Gatuso i poručio navijačima:

- Nadam se da navijači neće zviždati tijekom utakmice. Ako budemo sranje, onda neka to rade nakon posljednjeg zvižduka, zaključuje trener Milana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.