Gennaro Gattuso i Leonardo službeno otišli iz Milana, Gattuso se odrekao plaće

Utorak, 28. svibnja 2019. 18:58 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso Foto: Lario Tus

Gennaro Gattuso službeno je otišao iz Milana.

Gattuso je prema najavama otišao sporazumno, odrekao se 11 mil. eura plaće iz ugovora, članovi njegova stožera će biti plaćeni.

Milan je službeno napustio trener sat vremena nakon što je sportski direktor Leonardo takođe službeno potvrdio da odlazi iz kluba.

Klub se oglasio službenim priopćenjem u kojemu zahvaljujje klupskim velikanima za njihov doprinos u sezoni na kraju koje je Milan završio na 5. mjestu i osigurao izravni plasman u Europsku ligu.

Gattuso je imao ugovor do 2021. godine, mogao je dobiti otpreminu, ali se odrekao novca pod uvjetom da klub isplati njegove bivše suradnike u stručnom stožeru.

Trener Milana Gattuso je postao u studenom 2017. godine umjesto Vincenza Montelle, prolazio je kroz turbulentno razdoblje, ali se ne može reći da je bio neuspješan trener.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.