INTER U KRIZI Frank de Boer ne voli Hrvate, Ivan Perišić u nemilosti nizozemskog trenera

Ponedjeljak, 31. listopada 2016. 09:59 Napisao/la  SC

Otkaz? To morate pitati čelnike kluba! Ja samo radim svoj posao. Imam vjeru u ovu ekipu i možemo se izvući iz ovoga, kaže De Boer nakon četvrtog poraza u pet utakmica


Frank de Boer  ne voli Hrvate! Tako barem pišu talijanski mediji koji potenciraju sukob između trenera Intera i Ivana Perišića, jednog najboljih igrača tijekom prošle sezone.

Nakon što se Marcelo Brozović ustalio u momčadi poslije suspenzije zbog nediscipline, na klupu je preselio Perišić. Nitko ne može objasniti zašto Perišić nije igrao protiv Torina, zašto je protiv Sampdorije zadnji petnaestak minuta.

Perišić šuti i trpi dok De Boer čeka što će odlučiti klupski čelnici.

Nizozemski stručnjak nalazi se pred otkazom nakon što je Inter doživio poraz (0:1) u Genovi, Sampdoria je produbila krizu momčadi koja je doživjela četvrti poraz u pet zadnjih utakmica.

- Otkaz? To morate pitati čelnike kluba! Ja samo radim svoj posao. Imam vjeru u ovu ekipu i možemo se izvući iz ovoga. Ne možemo prihvatiti kako smo igrali prvih 45 minuta protiv Sampdorije, moramo svaku utakmicu igrati istim intenzitetom. Imamo problem u ovom trenutku. Na poluvremenu sam rekao igračima da moraju promijeniti način igranja. Imam kvalitetne veznjake koji znaju s loptu i to trebamo iskoristiti, rekao je De Boer nakon poraza u Genovi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.