FRANCESCO TOTTI Real Madrid mi je nudio sve osim kapetanske trake

Utorak, 19. svibnja 2020. 16:48 Napisao/la  SC

Moja majka je navijala za Lazio zbog moje bake, otac i brat podržavali su Romu, prisjeća se legenda talijanskog nogometa

Francesco Totti
Francesco Totti

Francesco Totti priznao je da je bio jako blizu Real Madrida.

- Barem dvaput! Sjećam se 2003. godine, imao sam još godinu dana ugovora. Bilo je nekih problema s predsjednikom Sensijem, ne zbog mene. Real Madrid mi je ponudio veliki iznos da dođem, 20 ili 25 milijuna eura, Romi su nudili puno novca. Bio sam 80 posto siguran da ću otići, ali nisam prošao svoj vrhunac s Romom. Nudili su sve što su mogli, čak i Figov broj 10, davali su mi sve osim kapetanske trake, jer je Raul bio tamo. Raul je morao najviše zarađivati, bio je kapetan, simbol Real Madrida. Svaki igrač koji je došao u Real Madrid morao je zarađivati manje od Raula. Na kraju je Sensi razgovarao sa mnom, pojasnili smo sve jedan drugome i ostao sam. Bio je to izbor iz srca, osjećao sam se kao da radim nešto drugačije od onog što obično rade drugi, koji obično ne odbijaju takve klubove. Igrati u Real Madridu bilo bi fantastično. Real Madrid nije običan klub, svi bi voljeli igrati za Real Madrid, prisjetio se Totti.

Cijelu karijeru proveo je u Romi iako je moglo drugačije završiti:

- Moja majka je navijala za Lazio zbog moje bake. Igrao sam se u Lodigiani, moj brat Riccardo nazvao je mene i roditelje da razgovaramo o dvije mogućnosti. Nisam dvojio, otac i brat podržavali su Romu. Srećom, napravio sam pravi izbor, kazao je Totti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.