Fabio Capello objasnio zašto je Juventus najveći favorit za prvaka

Petak, 22. rujna 2023. 15:18 Napisao/la  SC
Fabio Capello
Fabio Capello

Fabio Capello objasnio je zašto Juventus ima prednost u utrci za naslov ove sezone:

- To što ne igraju europske utakmice prednost je za Scudetto. Tako je bilo s mojim Milanom u sezoni 199/92, kad smo bili diskvalificirani u Europi, tako će biti i s ovim Juveom. Manje putovanja, manje fizičkog i psihičkog umora povezanog s utakmicama u utorak ili srijedu, a samim time i manje ozljeda. Treneru je lakše planirati tjedan, pa čak i mjesec kada je jedini cilj liga, kazao je Capello, koji je istaknuo dva najjača aduta:

- Chiesa i Vlahović. Sada su fizički dobro i čine razliku. Nisam iznenađen, jer sam i ja imao svojedobno problema s preponama. Bez ozljeda, Vlahović i Chiesa su dvojac od 40 golova. Šteta za Pogbu, ali vidim da Locatelli raste, govori Capello.

- Čini mi se da su Inter i Juventus najkonkurentnije momčadi. Inter je uvjeren u svoju snagu, ima bolje izbalansiranu momčad, Juve ima određene vrijednosti i nema europske obveze, smatra Capello.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.