Fabio Capello: Bilo je previše površnosti u igri Juventusa

Četvrtak, 18. veljače 2021. 13:00 Napisao/la  SC
Fabio Capello
Fabio Capello

Fabio Capello smatra da je Juventus u poraz protiv porta odveo nedostatak koncentracije.

Kasni pogodak Federica Chiese donio je Juventusu nadu u prolaz nakon uzvratnog susreta.

- Ulazak na teren bez koncentracije je neprihvatljiv, bilo je previše površnosti u igri Juventusa. Bentancur je napravio veliku grešku u prvom dijelu, a u drugom dijelu osam braniča nije bilo oprezno protiv trojice igrača Porta. To se ne smije događati momčadi kakva je Juventus, rekao je Capello.

Bivši italijanski reprezentativac Antonio Cassano bio je kritičan prema Cristianu Ronaldu, rekavši da se ne uklapa u ideje Andree Pirla.

- Uvijek sam govorio, s obzirom na to da je on fenomen i postigao milijardu golova, da bi mogao teško funkcionirati s Pirlovom nogometnom idejom. Istina je da zabija gol po utakmici, ali ej pomalo sebičan, on je vrsta igrača koji žive samo da bi postizali golove, ne žive za igru, sjajnu utakmicu, smatra Cassano.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.