Fabio Cannavaro prokomentirao promjene trenera u Napoliju, Juventusu i Milanu

Utorak, 16. srpnja 2024. 16:59 Napisao/la  SC
Fabio Cannavaro
Fabio Cannavaro

Fabio Cannavaro prokomentirao je promjene na klupama Napolija, Juventusa i Milana, prednost je dao Antoniju Conteu.

- Napoli će biti najveći kandidat Interu ako zadrži Victora Osimhena i Khvichu Kvaratskhelia, smatra Cannavaro.

Thiago Motta je u Juventusu, Paulo Fonseca je u Milanu:

- Početak je u Juventusu obećavajući s novim trenerom i novim idejama, ali kad sam pročitao da žele prodati Chiesu, jednog od najboljih talijanskih napadača, pitam se zašto. U nogometu nitko ništa ne izmišlja. Dobar trener je onaj koji iz svojih igrača izvlači najbolje, ostalo je samo reklama. Motta je bio izvrstan u izvlačenju najboljeg iz skupine igrača koja nije bila vrhunska. Sada mu treba mir u Juventusu, morat će uskladiti igrače s novim principima. Milan primjenjuje novi poslovni model, koji ovdje nije mnogo korišten. Potpišite dobre igrače, podignite njihovu vrijednost i budite financijski održivi. Amerikanci to često rade. Fonseca ima lijepi sustav igre, ali nije dobro završio u Romi. Znatiželjan sam, pogotovo zato što je Pioli ostavio vrijedno naslijeđe, kazao je Cannavaro.

- U nogometu nema pravila. Čak se i vrhunski treneri muče, Mourinho, Allegri, Sarri... Sve je veća konkurencija i ako netko misli da može uzeti godišnji odmor i vratiti se s istim idejama, gotov je, rekao je Cannavaro, nekoć najbolji stoper na svijetu i zadnji branič koji je osvojio Zlatnu loptu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.