Direktor Al Nassra doputovao u Milano, dva sata trajao sastanak s čelnicima Intera

Ponedjeljak, 26. lipnja 2023. 20:58 Napisao/la  SC

Inter će za Brozovića dobiti novac kojim će kupiti veznjaka Sassuola Davidea Frattesija kojega žele Milan, Juventus i Roma

Direktor Al Nassra doputovao u Milano, dva sata trajao sastanak s čelnicima Intera

Sky Sport Italia je izvijestio da je dva sata u Milanu trajao sastanak između direktora Al Nassra Ahmada Al Ghamdija i čelnika Intera.

Jasno, tema sastanka je bio transfer Marcela Brozovića u Al Nassr, hrvatski reprezetativac uskoro bi trebao postati suigrač Cristiana Ronalda.

Brozović nije uspio karijeru nastaviti u Barceloni nakon što je Franck Kessie odbio iz Barcelone otići u Inter, ali se brzo utješio plaćom u Al Nassru.

Ne bude li neočekivanih iznenađenja, Brozović će postati najbolje plaćeni nogometaš svih vremena, godišnje će zarađivati 20 mil. eura neto.

Direktor Al Nassra boravio je u Milanu da bi dogovorio detalja oko odštete, Inter je tražio 25 mil. eura, saudijski klub nudio je nešto manje.

Dolazak Ahmada Al Ghamdija u Milano znači da odšteta neće biti problem.

Inter će za Brozovića dobiti novac kojim će kupiti veznjaka Sassuola Davidea Frattesija kojega žele Milan, Juventus i Roma.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.