TALIJANSKO PRVENSTVO

Di Natale u Udinama presudio Interu

Nedjelja, 06. siječnja 2013. 14:33 Napisao/la  SC

Utakmica 19. kola: Udinese - Inter 3:0 (Di Natale 64, 79, Muriel 75)

SERIE A - 19. kolo

UDINESE - INTER 3:0

Stadion Communale. Gledatelja: 20.000

Sudac: Giannoccaro (Rim)

Strijelci: 1:0 Di Natale (64), 2:0 Muriel (75), 3:0 Di Natale (79)

Žuti kartoni: Danilo, Allan, Maicosuel (Udinese), Pereira, Juan, Palacio (Inter)

Crveni karton: Juan (65 - drugi žuti)

UDINESE: Brkić, Basta, Pasquale, Danilo, Domizzi, Heurtaux, Lazzari, Pereyra, Allan, Di Natale, Muriel (81 Maicosuel)

INTER: Handanovič, Zanetti, Samuel, Jonathan (78 Rocchi), Pereira, Juan, Cambiasso, Gargano (78 Gargano), Guarín, Palacio, Cassano (82 Silvestre)

Nogometaši Intera 2013. godinu otvorili su uvjerljivim porazom u Udinama. Momčadi iz Milana presudio je stari lisac Antonio Di Natale, koji je iskoristio brojne promašaje Intera i dvama golovima domaćinu osigurao šesto slavlje sezone.

Inter je u u prvih sat vremena igre bio puno bolja momčad. Gosti su drugo poluvrijeme otvorili su dvije mrtve šanse Jonathana i Palacia nakon čega je stigla kazna. U 64. minuti Lazzari je odličnom loptom pronašao Di Natalea, koji je iskosa pogodio iz prve i svladao Handanoviča za početno vodstvo. Samo dvije minute kasnije šanse gostiju su dodatno smanjene nakon što je Jesus dobio drugi žuti karton zbog prekršaja na Murielu.

Devet minuta kasnije napadač Udinesea zapečatio je sudbinu Intera, pogodivši mrežu gostiju iz gotovo identične situacije kao Di Natale. Priču je 11 minuta prije kraja zaključio domaći veteran 12. golom sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.