DEMETRIO ALBERTINI

U Milanu vlada konfuzija

Četvrtak, 02. travnja 2020. 16:38 Napisao/la  SC

Ne možeš svake godine počinjati iznova

Demetrio Albertini
Demetrio Albertini

Demetrio Albertini prokomentirao je u stanje u Milanu:

- Prema mojem mišljenju vlada velika konfuzija. Čini mi se da je Milan izgubio sustav vrijednosti, to vam je kao kada u svlačionici imate puno zvijezda koje se sudaraju glavama. Beskorisno je tražiti krivce. Ne vidiš da je netko napravio pogrešku, a na kraju sezone sve završi pogrešno i klub je jedini gubitnik. Milanu treba jasni sportski projekt, ne možeš svake godine počinjati iznova. Ako je Milan samo ekonomski projekt, neka to kažu jasno, kaže bivši igrač Milana koji danas obnaša dužnost direktora u talijanskom savezu.

- Ulaganje u mlade je dobro, ali mladi igrači trebaju uz sebe iskusne igrače. U talijanskim klubovima trebaju igrati talijanski igrači. Kao igrač odrastao sam u jakoj momčadi, pobjeđivali smo zahvaljujući Niozemcima, Weahu, Bobanu i drugima, ali bilo je u momčadi i nas talijanskih igrača, naglašava Albertini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.