CRISTIANO RONALDO

Prvi milijarder među nogometašima

Četvrtak, 02. travnja 2020. 17:22 Napisao/la  SC

Smanjena plaća ne utječe puno na prihode

Ronaldo
Ronaldo

U doba recesije i najave velike financijske krize svjetskih razmjera, ljude će sigurno razveseliti vijest da će Cristiano Ronaldo uskoro postati prvi nogometaš koji je tijekom karijere zaradio više od milijardu dolara.

Ronaldo će postati treći sportaš koji je uspio toliko zaraditi, prije njega to je uspjelu igraču golfa Tigeru Woodsu i boksaču Floydu Mayweatheru Jr.

Iako je Juventus najavio smanjivanje plaća, to neće puno utjecati na Ronaldovu zaradu.

Napadač Juventusa prošle fiskalne godine zaradio je ukupno oko 100 mil. eura i s obzirom na strukturu prihoda u kojima plaća nije najveći prihod, nakon 18. profesionalne sezone očekuje se da će ukupno zaraditi više od milijarde dolara.

Roger Federer također je blizu milijarde.

Hoće li 38-godišnji švicarski tenisač postati član ekskluzivnog kluba ove godine najviše ovisi o tome koliko će se turnira igrati do kraja godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.