Cristiano Ronaldo ponovo u Torinu, talijanski ministar nije ni razgovarao o nastavku sezone

Ponedjeljak, 04. svibnja 2020. 00:33 Napisao/la  SC

Većina klubova Serije A iskoristili su vladinu odluku da se smije pojedinačno trenirati, Udinese objavio da igrači još neće početi trenirati

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo vraća se u Torino nakon što je u rodnoj Madeiri boravio preko mjesec dana.

Ronaldo mora dva tjedna provesti u samoizolaciji što se poklapa s terminom početka treninga u Italiji.

Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora upozorio je da  treninzi u ekipnim sportovima neće biti dozvoljeni prije 18. svibnja iako je nekoliko klubova najavljivalo da će ranije početi trenirati.

- Ništa se nije promijenilo u odnosu na ono što sam uvijek govorio o nogometu: treniranje momčadi neće se nastaviti prije 18. svibnja, nastavak sezone je nešto o čemu se zapravo nije razgovaralo, kazao je Spadafora.

Što se tiče Juventusa, ostaje upitno šta će biti s Gonzalom Higuainom koji odgađa povratak u Italiju, jer se nalazi u Argentini i brine o bolesnoj majci.

Inter je objavio da igrači mogu nastaviti trenirati u Appiano Gentileu sljedeći tjedan.

Većina klubova Serije A iskoristili su vladinu odluku da se smije pojedinačno trenirati, igračima Intera zabranjeno je korištenje klupskih prostorija i moraju paziti na distancu.

Udinese je objavio da igrači neće početi trenirati prije nego što se definira zdravstveni protokol.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.