Cristiano Ronaldo mora se ispričati suigračima i treneru Juventusa

Utorak, 12. studenog 2019. 15:48 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

 

Cristiano Ronaldo nakon stanke zbog nastupa reprezentacije mora se ispričati suigračima i treneru Juventusa zbog ponašanja tijekom utakmice protiv Milana.

Pavel Nedved telefonski je kontaktirao menadžera Jorgea Mendesa, koji će Ronaldu prenijeti odluku čelnika Juventusa.

U 55. minuti utakmice protiv Milana, trener Maurizio Sarri zamijenio je Ronalda s Paulom Dybalom, koji je pogotkom riješio utakmicu.

Ronaldo je ljutito izašao, navodno je opsovao na portugalskom jeziku, stadion je napustio prije nego što je utakmica završila.

Sarri je kasnije objasnio da je Ronalda u zadnjim dvjema utakmicama (Lokomotiv, Milan) zamijenio zbog toga što je ozlijeđen, Ronaldo očito ne dijeli njegovo mišljenja.

Nakon utakmice počelo se nagađati da će Ronaldo biti kažnjen, čelnici Juventusa donijeli su odluku da će isprika biti dovoljna kazna.

Nije poznato što će se dogoditi  ako se Ronaldo odbije ispričati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.