Cristiano Giuntoli raskinuo ugovor, Juventus spasitelja dovodi iz Napolija

Nedjelja, 25. lipnja 2023. 11:49 Napisao/la  SC
Cristiano Giuntoli
Cristiano Giuntoli

Cristiano Giuntoli dogovorio je sporazumni raskid ugovora s Aureliom De Laurentiisom, tvorac šampionske momčadi Napolija odlazi u Juventus nakon što se odrekao značajnog djela novca iz ugovora.

Giuntoli je u talijanskim medijima stekao status spasitelja Juventusa, Giuntoli bi trebao započeti novu eru u torinskom klubu, koji je prošle sezone doživio težak udarac zbog afere s financijskim malverzacijama.

Cijela uprava na čelu s Andreom Agnellijem podnijela je ostavke, nova uprava u Giuntoliju vidi ključnog igrača van terena.

Max Allegri ostaje na klupi iako zadnje dvije sezone pod njegovim vodstvom ne spadaju u uspješne, Juventus je na kraju prošle sezone kažnjen oduzimanjem bodova zbog čega neće igrati Ligu prvaka nego Konferencijsku ligu.

Giuntoli uskoro počinje slagati novu momčad Juventusa koja bi brzo trebala postati izravni konkurent aktualnom prvaku iz Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.