IBRAHIMOVIĆ Da sam u Milanu bio od prvog dana sezone, osvojili bismo Scudetto!

Srijeda, 08. srpnja 2020. 13:56 Napisao/la  SC

Ja sam predsjednik, igrač i trener! Jedino što me se plaća samo kao igrača, kaže karizmatični napadač Milana

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Milan je senzacionalno pobijedio Juventus, postigao je čak četiri pogotka nakon što je gubio 0:2 do 62. minute, kada je Zlatan Ibrahimović postigao pogodak iz kaznenog udarca:

- Star sam, to nije tajna! Godine su samo brojke. Dobro radim, ostvario sam ravnotežu, protiv Juventusa igrao više nego zadnju utakmicu. Osjećam se dobro, da budem iskren na svaki način pokušavam pomoći momčadi, kazao je Ibrahimović nakon utakmice.

Kada je izašao iz igre, davao je savjete svojim suigračima kao da se priprema za trenerski posao:

- Ja sam predsjednik, igrač i trener! Jedino što me se plaća samo kao igrača! Da sam ovdje bio od prvog dana sezone, osvojili bismo Scudetto, tvrdi u svom stilu Ibrahimović.

Na pitanje hoće li ostati u Milanu sljedeće sezone, odgovorio je ovako:

- Vidjet ćemo, vidjet ćemo... Imam još mjesec dana vremena uživati u sebi, ali događa se čudna situacija koju mi ne kontroliramo. Ne znam jesu li me navijači posljednji put vidjeli uživo. Moglo bi i biti, da! Zašto? Čitajte između redova... Zaista uživam u Milanu, imam 38 godina, nemam stas koji sam imao, ali pametan sam u vezi s tim. Ne pokušavam raditi iste stvari kao kada sam imao 20 godina. Ne volim ako ne radim razliku, nisam ovdje da bih bio maskota. Ovdje sam da pomognem suigračima, klubu i navijačima, zaključio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.