Ciro Ferrara: Diego je imao ludu glavu poput Cassana, njih dvojica bi se dobro slagali

Ponedjeljak, 30. studenog 2020. 14:04 Napisao/la  SC
Maradona i Ferrara
Maradona i Ferrara

Ciro Ferrara sedam godina bio je suigrač Diega Maradone u Napoliju, bivši igrač Juventusa i talijanski reprezentativac svojedobno je slovio ponajboljim stoperom na svijetu.

- Ovo su teški trenuci, na početku nisam želio davati izjave, a onda sam osjetio potrebu da govorim o suigraču i velikom prijatelju. Svi smo tužni zbog onoga što se dogodilo, uvjeren sam da je Diego mirno otišao. Odrastao sam s njim, za njega me vežu nezaboravna sjećanja. On je bio moj prijatelj, uvijek sam ga branio, platio je za svoje pogreške. Govore ljudi da je Diego bio heroj, a ja kažem da su heroji savršeni, oni ne čine pogreške. Diego je bio antiheroj! Unatoč svojim slabostima postao je najbolji igrač svih vremena. Imao je ludu glavu, pomalo poput Cassana, možda bi se njih dvojica dobro slagali, kazao je Ferrara.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.