Cassano o Dybali: Ne volim ga, uvijek sam to govorio! Interu nije potreban!

Utorak, 14. lipnja 2022. 16:21 Napisao/la  SC
Antonio Cassano
Antonio Cassano

 Antonio Cassano kao i obično plijeni pažnju svojim komentarima na BoboTV-u, evo kako je komentirao mogućnost da Inter dovede Dybalu i Lukakua:

- Dybala dolazi u Inter iako nije potreban, jer bi mogao imati problema s Lautarom. Dybala ne treba, ali Inter ga želi dovesti. Ne volim ga, uvijek sam to govorio. On je igrač koji može biti koristan, ali ako imate Lautara kao drugog napadača, morate nabaviti "tenk", igrača poput Džeke, kazao je Cassano.

Evo što kaže o mogućem povratku Romelua Lukakua:

- Ne bih ga doveo natrag. Rekao je da odlazi u klub svojih snova i zaraditi 15 milijuna eura. Sada ne igra u Londonu, pa bi se želio vratiti u Italiju. Interov problem je da mora prodati Lautara da bi doveo Lukakua. Lautaro je postigao 25 ​​golova, a ima 24 godine. Ne mogu zamisliti Interovu momčad bez njega. Ako Lukaku bude zabijao dva gola po utakmici, ok! Ako ne, situacija postaje napeta. Lukaku je o tome trebao razmišljati prije. U ovom trenutku savjetovao bih mu da ostane u Chelseaju, rekao je Cassano.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.