Bonucci: Juventus i Allegri jasno su mi dali do znanja da više ne računaju na mene

Utorak, 15. kolovoza 2017. 11:42 Napisao/la  SC


Poraz Juventusa u Superkupu od Lazija (2:3) ponovo je otvorio temu odlaska Leonarda Bonuccija u Milan.

Bonucci je jedan od najboljih europskih stopera, a obrana Juventusa u utakmici protiv Lazija izgledala je sve samo ne pouzdano:

- Čuo sam da govore da sam ja htio ići u Milan i moram reći da to nije u potpunosti istina. Juventus i Allegri su napravili jasne izbore i dali mi do znanja da više ne računaju na mene. Imao sam druge ponude, ali sam izabrao Milan i sretan sam zbog toga. Naravno da bih ostao u Juventusu da su oni to htjeli i oni su najzaslužniji što sam danas na San Siru. Sve je počelo u Portu kada sam bio kažnjen i ostao sam na tribinama, ali i prije toga je bilo nekih incidenata. Nadam se da ću u Milanu uspjeti kao što je Pirlo uspio kada je došao u Juve. Allegriju ne zamjeram ništa. Ako budemo ponovo sarađivali, u redu. Profesionalci smo i tako se ponašamo, rekao je Bonucci.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.