Serie A: Milan pobijedio Atalantu, Zlatan Ibrahimović ponovo na terenu

Nedjelja, 26. veljače 2023. 14:31 Napisao/la  SC

Marcelo Brozović igrao kao što najavljuju talijanski mediji dok spekuliraju da hrvatski reprezentativac na ljeto odlazi iz Intera

Zlatan se vratio
Zlatan se vratio

Milan je pobijedio Atalantu u nedjeljnom derbiju, Zlatan Ibrahimović vratio se na teren u 74. minuti, kada je ušao umesto Girouda.

Ante Rebić ušao je u gru u 88. minuti umjesto Leaa, Mario Pašalić nije igrao za Atalantu zbog ozljede.

Milan je pobjedom protiv izravnog konkurenta učvrstio plasman u Ligu prvaka.

Bologna je u 24. kolu pobijedila Inter i izvjesno promovirala Napoli u novog prvaka.

Napoli sada ima čak 18 bodova prednosti pred drugim Interom, samo je teorija na strani Intera, Rome i Milana u 11 preostalih kola.

Inter je još jednom razočarao ove sezone, Bologna je prije svega pokazala više htijenja, bolje je izgledala momčad Thiaga Motte.

Jednom se tresao okvir Interovih vratiju, jedan je pogodak Bologne poništem zbog pasivnog zaleđa, jedini pogodak postigao je Orsolini, koji je u 74. minut pobjegao obrani gostiju...

Marcelo Brozović s kapetanskom trakom igrao je do 83. minute baš onako kao što najavljuju talijanski mediji dok spekuliraju da hrvatski reprezentativac na ljeto odlazi iz Intera.

Nikola Moro igrao je za Bolognu od 83. minute.

Domagoj Bradarić odigrao je cijelu utakmicu za Salernitanu.

Utakmice 24. kola: Bologna - Inter 1:0 (Orsolini 76), Saleritana - Monza 3:0 (Coulibaly 52, Kastanos 65, Candreva 71), Udinese - Spezia 2:2 (Beto 22, Pereyra 55/Nzola 6, 72), Milan - Atalanta 2:0 (Musso 26-ag, Messias 86)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.