ASMIR BEGOVIĆ Halid Bešlić poslao video za Ibrahimovića, bilo mu je drago!

Četvrtak, 20. veljače 2020. 12:44 Napisao/la  ¨SC
Asmir Begović
Asmir Begović

Asmir Begović postao je pričuvni vratar Milana u kojemu se dobro snašao:

- Od prvog dana sam kliknuo sa svima. Olakšavajuća okolnost mi je bila što su tu Rade Krunić, Ante Rebić, Zlatan Ibrahimović... Super se slažemo, dobri su momci. Ja sam među starijima u klubu, trudim se da se u skladu s tim, da svojim iskustvom pomognem u svakom smislu, kaže 32-godišnji reprezentativac BiH.

Zlatan Ibrahimović je Šveđanin porijeklom iz BiH:

- Veliki igrač i veliki čovjek. Pravi je lider, ima velika očekivanja od sebe i od drugih igrača, konstantno želi samo najbolje i zbog toga je, uostalom, napravio karijeru kakvu je napravio. Izvan terena je stvarno prijatan, družimo se, zezamo... Ponekad me pita i nešto o BiH, voli i našu kulturu, muziku... Baš mi je Halid Bešlić prije nekoliko dana poslao poslao videoporuku za njega. Bilo mu je drago, kazao je Begović za sportsport.ba.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.