Arturo Vidal odlazi iz Juventusa u Bayern, Stevan Jovetić dolazi na posudbu u Inter

Četvrtak, 23. srpnja 2015. 12:10 Napisao/la  SC

Karl-Heinz Rummenigge potvrdio dogovor s Juventusom oko Vidala

Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je da Arturo Vidal dolazi u Bayern! Čelnik bavarskog kluba na kraju kineske turneje izjavio je da je sve dogovoreno s Juventusom i čileanskim reprezentativcem, koji će potpisati ugovor do 2020. godine za odštetni iznos od 35 mil. eura.

Što se tiče Pepa Guardiole, kojemu ugovor ističe na kraju sezone, Karl-Heinz Rummenigge je rekao da ne viid ni jedan razlog zbog kojega Pep želi otići. Ako pak ode, svijet zbog toga neće stati, Rummenigge.

Stevan Jovetić novi je igrač Intera. Crnogorski reprezentativac na zahtjev trenera Intera Roberta Mancinija dolazi iz Manchester Cityja za koji se nije naigrao prošle sezone. Jovetić bi trebao doći na posudbu uz pravo prvootkupa ugovora za 15 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.