ARRIGO SACCHI Želio bih više hrabrosti u igri, previše trenera igra s trojicom stopera

Utorak, 02. lipnja 2020. 14:29 Napisao/la  SC
Arrigo Sacchi
Arrigo Sacchi

Arrigo Sacchi ne krije da nije zadovoljan trendovima u modernom nogometu, sve je više momčadi koje igraju u sustavu 3-5-2:

- Na terenu bih želio vidjeti više hrabrosti, više entuzijazma, više agresivnosti. Dosta trenera koriste trojicu stopera da bi čuvali jednog napadača. Publika traži ljepotu, zabavu, a ne samo pobjede bez igre, kaže trener jedne od najboljih generacija Milana i izbornik talijanske reprezentacije.

Sacchi ne misli da će su nastavku sezone za titulu prvaka boriti samo Juventus i Lazio:

- Pogledao sam raspored, čini mi se da je Interov put vrlo lagan. Mislim da Antonio Conte može Inter vratiti u borbu na titulu prvaka. Čimbenici koji će utjecati na nastavak sezone bit će priprema. Da vam dam konkretan primjer: očekujem da će Sensi iz Intera brže doći u formu od Lukakua koji ima veliku masu mišića, smatra Sachi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.