Arrigo Sacchi tvrdi da će Inter ove sezone postati prvak prevarom

Srijeda, 10. travnja 2024. 20:35 Napisao/la  SC

Pobjeđivanje stvaranjem dugova je varanje. Vara li Inter? Da!, ističe poznat talijanski trener

Arrigo Sacchi tvrdi da će Inter ove sezone postati prvak prevarom

Arrigo Sacchi uskovitalo je medijsku prašinu sljedećom izjavom:

- Pobjeđivanje stvaranjem dugova je varanje. Vara li Inter? Da!, naglasio je Sacchi.

- Moramo izaći iz ove situacije inače ćemo uvijek ostati u ovoj krizi, dodao je trener Milana, krajem osamdesetih godina najbolje momčadi na svijetu.

Inter se nalazi pred osvajanjem Scudetta, Sacchija izjava izazvala je različite reakcije, poznato je da vlasnik Intera ima financijskih problema.

Kineski Suning zbog promjene kineskih zakona i problema u poslovanju ne može održavati Inter na ovakvoj razini, Kinezi su se zadužili, najavili su prisilnu prodaju dok dugovi rastu.

Gazzetta dello Sport ističe da će Inter zaraditi do 50 mil. eura ako osvoji Scudetto: 23,4 mil. eura dolazi od Serie A i TV prava, oko 10 mil. eura od UEFA-e za osvajanje Scudetta i najmanje 12 mil. eura od raznih sponzorskih bonusa.

To neće biti dovoljno da se vrate dugovi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.