Arrigo Sacchi: Postoje dva načina da se Leao zaustavi, Napoli nije napravio niti jedan

Četvrtak, 20. travnja 2023. 17:07 Napisao/la  SC
Arrigo Sacchi
Arrigo Sacchi

Arriga Sacchija pogodak koji je Rafael Leao pripremio Olivieru Giroudu u Ligi prvaka protiv Napolija podsjetio je na sličan potez Ruuda Gullita i Marca van Bastena protiv istih protivnika prije više od 30 godina.

- Galliani me nazvao i rekao: Jesi li vidio, Arrigo? Leao i Giroud su učinili baš kao Gullit i Van Basten! Da, ali mi smo napadali, tjerali smo Napoli na svoju polovicu, a ovaj Milan se uglavnom branio. Cilj je potpuno isti, kazao je bivši trener Milana i objasnio kako se čuvao igrač poput Leaa.

- Postoje dva načina da se Leao zaustavi. Čekanje ili dupliranje u markaciji, a Napoli nije napravio niti jedan od ovih poteza. Spallettijev tim je bio spor, prespor. Kako organizirati pritisak i dobro se braniti u takvim uvjetima, kazao je Sacchi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.