Antonio Conte želi dovesti igrača kojega je kao trener Intera otpisao

Subota, 21. svibnja 2022. 14:10 Napisao/la  SC

Conte izjavio da se Perišić kao napadač ne uklapa u njegovu momčad, Perišić otišao na posudbu u Bayern

Antonio Conte želi dovesti igrača kojega je kao trener Intera  otpisao

Ivan Perišić u dresu Intera upravo privodi kraju jednu od najboljih sezona, hrvatski reprezentativac prometnuo se u drugom dijelu sezone u najboljega igrača Intera.

Perišić je na kraju sezone slobodan igrač, Juventus i Tottenham u medijima slove kao njegovi budući klubovi, ali Simone Inzaghi nije odustao:

- Naravno da se nadam da će Perišić ostati, to je ono što želim. Imam sastanak s čelnicima kluba sljedeći tjedan, razgovarat ćemo o sljedećoj sezoni. Imam stvarno otvoren i iskren odnos s klubom, naglasio je Simone uoči zadnje utakmice ove sezone.

Zanimljivo je da Antonio Conte želi dovesti Perišića u Tottenham nakon što ga je kao trener Intera otpisao!

Otvoreno je izjavio da se Perišić kao napadač ne uklapa u njegovu momčad, Perišić je otišao na posudbu u Bayern, gdje je osvojio Ligu prvaka.

Vratio se u Inter i pristao igrati lijevoga braniča u sustavu 3-5-2, zahvaljujući Conteu danas slovi jednim od najboljih povučenih bočnih igrača u Europi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.