Antonio Conte opet izbjegnuo novinare, nastavlja se kriza u Interu

Petak, 14. svibnja 2021. 10:08 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Antonio Conte opet je odgodio redovitu konferenciju za novinare, ovog puta trener Intera izbjegnuo je novinare uoči utakmice protiv Juventusa.

Iako utakmica potiče naglašene tenzije, posebice zbog zategnutih odnosa Contea i čelnika Juventusa, trener Intera nije odustao od novinarskih pitanja zbog Juventusa nego zbog Intera.

Kriza odnosa u Interu eskalirala je nakon što je predsjednik Steven Zhang zatražio od igrača da se odreknu dvije plaće, financijski problemi prijete raskolom u momčadi novog prvaka.

Conte je prvi put izbjegnuo novinarska pitanja prije utakmice protiv Rome, njegova budućnost u Interu ovisi od razgovora s predsjednikom Zhangom, svima je jasno da trofejni trener neće prihvatiti smanjivanje troškova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.