Antonio Conte neće raditi u Italiji u kojoj se puno priča, a malo igra nogomet

Srijeda, 28. veljače 2024. 13:53 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Bivši direktor Rome Gianluca Petrachi bliski je prijatelj Antonija Contea, Petrachi je otkrio Conteove ambicije nakon što je talijanski stručnjak otišao iz Tottenhama u ožujku 2023. godine.

- Conte je vrlo ambiciozna osoba, prije nego što odabere sljedeći klub, analizirat će svaki detalj. Mislim da će se vratiti u Premierligu, jer se u Italiji previše priča, a premalo igra nogomet. Naravno, Italija bi bila prioritet kada bi postojao veliki projekt, ali trenutno ne vidim klub Serie A koji može dobiti Contea, kazao je Petrachi, inače bivši Conteov suigrač iz Leccea.

U Premierligi nekoliko klubova već traže trenere za iduću sezonu, najpoznatiji su Liverpool i Chelsea na klupi kojega je Conte postao prvak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.