Antonio Conte: Inter će sigurno biti konkurentan još nekoliko sezona

Utorak, 14. prosinca 2021. 08:38 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Antonio Conte dobio je nagradu Vittorio Pozzo, očekivano je proglašen najboljim trenerom Serije A prošle sezone nakon što je na klupi Intera osvojio Scudetto.

Conte nagradu nije primio osobno, jer je zauzet poslom u Londonu, nedavno je postao menadžer Tottenhama:

- Znamo što nagrada Vittorio Pozzo predstavlja za našu profesiju, za mene je velika čast osvojiti nagradu koja nosi njegovo ime. Proživio sam dvije vrlo intenzivne godine u Interu, uložili smo puno entuzijazma i strasti. Tražili su od mene da vratim naslov Interu, svi smo na kraju dobro prošli, uključujući menadžere, igrače i osoblje. Mislim da smo u dvije godine napravili dobar posao. Inter je sada vrlo, vrlo konkurentna momčad i prema mojem mišljenju, to će biti još nekoliko sezona, smatra Conte.

Inter je pod Conteovim vodstvom osvojio prvi Scudetto u 11 godina, pod vodstvom Simonea Inzaghija preuzeo je vodstvo na ljestvici nakon zadnjeg kola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.