Antonio Cassano: Sljedeći korak je da Aurelio De Laurentiis sjedne na klupu Napolija!

Četvrtak, 02. studenog 2023. 22:03 Napisao/la  SC

Mislim da je Garcia sada siguran na svojoj poziciji jer niti jedan drugi trener ne želi u Napoli, rekao je bivši predsjednik Juventusa Cobolli Gigli

Aurelio De Laurentiis i Antonio Cassano
Aurelio De Laurentiis i Antonio Cassano

Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, ušao je na poluvremenu utakmice protiv Milana u slačionicu svoje momčadi, Napoli je u tom trenutku gubio 2:0, a nakon što je u drugom dijelu trener Rudi Garcia promjenio formaciju u 4-4-2 aktualni prvaci uspjeli su doći do remija.

Ulazak Aurelia De Laurentiisa u svlačionicu užasnuo je nogometnu Italiju.

- Mislim da je Garcia sada siguran na svojoj poziciji jer niti jedan drugi trener ne želi u Napoli, rekao je bivši predsjednik Juventusa Cobolli Gigli za Radio Kiss Kiss pa nastavio:

- De Laurentis je rekao da je razgovarao s mnogim trenerima koji nisu željeli doći u Napoli i da će požaliti zbog toga. Netko tko govori takve stvari mora shvatiti da treneri nisu glupi i da im nije lako nositi se s predsjednikom koji je tako jak. Priča da je De Laurentiis ušao u svlačionicu je korisna strategija, ali ako on to uvijek radi i želi biti trener, onda mu jednostavno treba dati licencu i pustiti ga da vodi momčad, zaključio je Gigli.

Antonio Cassano se na slučaj osvrnuo na Bobo TV-u, koja je u vlasništvu Christiana Vierija, najblaže rečeno niti Cassano nije baš bio impresioniran ovim potezom.

- To je potpuna ludnica. Ne razumijem je li ovo nogomet, kino ili cirkus? Sljedeći korak je da Aurelio De Laurentiis sjedne na klupu umjesto Garcie, rekao je Cassano.

Odluku da Rudi Garcia postane trener Napolija donio je upravo De Laurentis nakon što je Luciano Spalletti otišao, predsjednik Napolija ima sve veće ovlasti i u pregovorima s igračima, a nakon što je klub ostao bez sportskog direktora Cristiana Giuntollija, koji je otišao u Juventus.

Možda je stvarno došlo vrijeme da preuzme i ulogu trenera.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.