ANTE REBIĆ

Prema rezultatima se vidi kada igram

Utorak, 18. veljače 2020. 12:34 Napisao/la  SC

Napokon dobivam prilike, kaže Rebić

Ibrahimović i Rebić preporodili Milan
Ibrahimović i Rebić preporodili Milan

Ante Rebić ponovo je riješio jednu utakmicu Milana, hrvatski reprezentativac ponovo je bio strijelac odlučujućeg pogotka.

Rebić je najugodnije iznenađenje navijačima milana, koji su burnim pljeskom ispratili hrvatskog napadača s terena u zadnjim minutama utakmice protiv Torina:

- Napokon dobivam priliku igrati u kontinuitetu i koristim to na najbolji mogući način. Tri godine sam stalno igrao, ali nažalost, spletom nekih nesretnih okolnosti, nisam igrao u prvom dijelu sezone. Sada je konačno sve sjelo na svoje mjesto. Nikad nije bio razlog što je meni teže igrati u Italiji nego u Njemačkoj. Jednostavno nisam dobivao pravu priliku, a kad je dobijem, u većini slučajeva je iskoristim, što uostalom i sada radim. Kad sam dolazio u Milano, rekao sam da ja nisam golgeter, da pomažem momčadi na drugi način. Prema rezultatima se vidi kad igram, a kada ne igram. Ništa nije slučajno, ali drago mi je što sam počeo i zabijati, rekao je Rebić za dalmatinskiportal.hr.

Rebić se promentnuo u standardnog partnera Zlatana Ibrahimovića, njih dvojica vode milan prema vrhu Serije A:

- Baš mi je sestra prije nekoliko dana poslala isječak iz novina iz 2012. godine, gdje sam izjavio da je mi on najbolji igrač. Stvarno mi je zadovoljstvo igrati s njim, vidi se njegova kvaliteta i iskustvo, kazao je Rebić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.